Mallorca

Mallorca a Baleári-szigetek része, Spanyolország legnagyobb szigete a Földközi-tengeren. A sziget fővárosa Palma vagy nem hivatalos nevén Palma de Mallorca. Éghajlata mediterrán, de a hegyekben több csapadék hull, télen még hó is. A turizmus a 60-as évek óta fontos szerepet játszik a sziget gazdasági életében. Legnépszerűbb üdülőhelyei: Playa de Palma, C’an Pastilla, S’Arenal, Magaluf, Puerto de Alcúdia, Es Trenc, Cala Minor, Cala Ratjada, Calas de Mallorca és Cala d’Or.

Mallorca repülőtere a Palma de Mallorca nemzetközi repülőtér - PMI - nem messze található a fővárostól, Palmától. Előre foglalt repülőtéri transzferrel ejuthatunk szinte az összes mallorcai üdülőhelyre.

Reptéri Transzfer Lehetőségek Mallorcán

Előre Foglalt privát transzfer sofőrrel: Háztól házig szolgáltatás, érkezéskor várni fogja a saját sofőrje, az autó csak Önnek és utastársainak áll a rendelkezésére. Prémium kategóriás autó vagy minibusz is választható.

Shuttle busz szolgáltatás: Shuttle busz járatokra váltható menetjegy, a busz hoteleknél áll meg, kedvező viteldíjért cserébe másokkal is osztozni kell a buszon. Háztól-házig szolgáltatás, de a több megálló miatt hosszabb lehet a menetidő.

Shuttle busz egyéni címre: Ha a szállás egyéni szállás, Airbnb, villa akkor a legközelebb lévő hotelhez érdemes foglalni, nem kell az adott hotelben megszállni. Így igénybe lehet venni a jóval kedvezőbb árú közös reptéri transzfert.

Reptéri Transzferek Mallorcán

Mallorca repülőtér (PMI) MAllorcától 8 km-re keletre fekszik. Négy terminál található a reptéren, elnevezésük: Module A, Module B, Module C és Module D.

Mallorca repülőtérről a következő lehetőségek vannak a sziget főbb városaiba utazáshoz: Shuttle busz a reptérről a főbb üdülőhelyekre, közvetlen helyi és távolsági buszjárat Mallorca reptérről a belvárosba és Mallorca több városába, taxi, privát transzfer, reptéri privát minibusz transzfer.

Shuttle busszal vagy távolsági busszal elérhető üdülőhelyek: Palma, S'Arenal, Peguera, Magaluf, Can Picafort, Alcúdia, Cala Bona, Cala Millor, Cala d’Or.

Egyéb népszerű helyszínek Spanyolországban