Malaga

Malaga a Costa del Sol legfontosabb városa Andalúziában, a Földközi-tenger partján. Kellemes éghajlata, látnivalói, múzeumai, kitűnő éttermei, üzletei és csodálatos strandjai egész évben rengeteg látogatót vonzanak. Dél-Spanyolország nagyvárosai közé tartozik Malaga, ahol Pablo Picasso is született. Sokkal nyugodtabb hangulata van, mint Madridnak vagy Barcelonának, köszönhető ez a mediterrán életstílusnak. Rengeteg hotel, bár és étterem található a városban, de ne feledkezzünk meg persze történelmi és kulturális nevezetességeiről sem.

Malaga repülőtere a Málagai nemzetközi repülőtér - AGP - vagy másik nevén a Costa del Sol repülőtér, ahol reptéri transzfer áll rendelkezésünkre. A reptér 8km-re délnyugatra található Malaga központjától. A Costa del Sol legnagyobb repülőtere ez ahonnan 60 országba indulnak járatok. Budapestről a Ryanair és a WizzAir menetrendszerinti járataival repülhetünk Malagába.

Előre online lefoglalt reptéri transzferrel eljuthatunk a következő Malaga környéki városokba és természetesen Malagába is: Marbella, Estepona, Granada, Gibraltár, Mijas, Calahonda, Sevilla, Puerto Banus és egyéb dél-spanyolországi városokba.

Egyéb népszerű helyszínek Spanyolországban