Foglalási feltételek

A transzfer szolgáltatás feltételei országonként változhatnak. Ezért mindig győződjön meg az Ön által választott szolgáltatásra vonatkozó feltételekről.

A feltételek megtekintéséhez:

 1. Kérjen egy online árajánlatot
 2. Válassza ki a megfelelő szolgáltatást
 3. Kattintson a "Foglalási feltételek/Adatvédelem" linkre.

A feltüntetett díj tartalmazza:

 • Az egyirányú vagy oda-vissza transzfer díját a megadott utasok számára a kiválasztott módon
 • Csomagok szállítását
 • Privát transzfer esetén személyes találkozást a reptéren
 • Ingyenes lemondás*
 • Helyi adók és díjak

* Felvételt megelőző 24 óráig. Menetrend szerint közlekedő járatra váltott jegy ára nem visszatérítendő

Foglalás és a foglalás lemondása

Három fizetési mód lehetséges a helyszíntől függően, a szolgáltató partnereink által előre meghatározott módon.

 1. Online foglaláskor csak előleget kell fizetni, a díj fennmaradó részét felvételekor a helyszínen kell kiegyenlíteni.
 2. A díj teljes összege előre fizetendő foglaláskor.
 3. Online foglaláskor nem kell fizetni semmit, ebben az esetben a díj egésze a helyszínen fizetendő.

A foglalás törlésére a felvétel időpontja előtt az alábbiak szerint van lehetőség:

A felvételt megelőző 24 óráig történt lemondás ingyenes, ilyen esetben a teljes befizetett összeg visszatérítendő. A felvétel időpontjától számított 24 órán belül történt lemondás esetén €50 lemondási díj kerül felszámolásra.

A felvétel időpontját követően nem lehetséges sem módosítani sem lemondani a foglalást.

A foglalás lemondását itt tudja elindítani. Kérjük a foglalás lemondását ne kezdeményezze közvetlenül a transzfer szolgáltatónál, mert az további díjat vonhat maga után. Amennyiben a foglalás lemondását a felvétel előtt legkésőbb 24 órával kezdeményezi, akkor a befizetett összeg teljes egészében visszajár. A felvétel időpontjától számított 24 órán belül történt lemondás esetén a befizetett összeg - a €50 lemondási díj kivételével - visszajár.

A menetrend szerint közlekedő járatokra foglalt menetjegy nem visszatérítendő.

A foglalás és a lemondás vagy módosítás időpontja között történt esetleges árfolyam változások miatti különbségekért felelősséget nem vállalunk.

Járat késése vagy törlése

Amennyiben a repülőjárat késése miatt csak később érkezik, arról közvetlenül a transzfer szolgáltatóját tudja értesíteni. A visszaigazolás erre az esetre tartalmazza az iroda közvetlen telefonszámát. A repülőjárat késése vagy törlése illetve a járatszám megadásának elmulasztása miatt meghiúsult felvételért nem vállalunk felelősséget, ilyen esetben a már befizetett összeg nem visszatérítendő.

Elmulasztott felvétel és fel nem használt transzfer

A lefoglalt és kifizetett, de fel nem használt transzfer szolgáltatásértt nem jár visszatérítés. Amennyiben Ön nem jelenik meg a foglalásban megjelölt időpontban vagy a megadott járat érkezése után (és a foglalást nem törölte az átvétel időpontja előtt), úgy a befizetett díj vagy előleg nem visszatérítendő.

A foglalás lemondására ide kattintva van lehetőség.

A foglalás visszaigazolása

A sikeres foglalásról visszaigazoló emailt küldünk ki az Ön által megadott email címre. Az emailben található linken érhető el az visszaigazoló utalvány "Voucher" amely pontosan tartalmazza a foglalás részletei és a vonatkozó feltételeket. A felvételkor kinyomtatva be kell mutatni az e-mailben megkapott visszaigazolási utalványt. A kinyomtatott visszaigazolási voucher bemutatásának elmulasztásából adódó többletköltségekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A foglalás módosítása

A foglalás módosítására - díjtalanul - van lehetőség. A foglalás bármely adata módosítható legkésőbb az átvétel előtt 24 óráig. Az eredetileg meghatározott díj nem garantált, az változhat.

Árak és árazás

A bérleti díjak EUR-ban kerülnek kiszámításra. Az átváltás változó árfolyamon történik, ezért a forintban és az egyéb valutanemben megjelenített összegek csak tájékoztató jellegűek. A váltási árfolyamok hitelkártya szolgáltatónként eltérhetnek.