Üdvözöljük a TranszferOnline.hu weboldalán!

Ha transzfert keres utazásához, nyaralásához vagy üzleti úthoz, akkor mi biztosan tudunk segíteni ebben Önnek. Nálunk a világ 139 országában 1200 helyszínen tud transzfert foglalni online a legjobb ajánlatokat pedig 360 nemzetközi és helyi szolgáltató partner ajánlataiból választjuk ki. Foglalhat transzert szinte bármelyik repülőtéren, vasútállomáson vagy éppen a kiválasztott helyszínen a belvárosban.

Ha nálunk foglal, biztos lehet abban, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb ajánlatot a partnereink kinálatából Önnek. A díjaink a következőket tartalmazzák:

  • Viteldíj
  • Autópályadíj
  • Borravaló
  • Repülőtéri pótdíj
  • Helyi adók

Mit nyújt Önnek az TranszferOnline.hu?

  • Gyors és egyszerű transzfer foglalási lehetőség szinte a világ összes repülőterére
  • Közel 360 szolgáltató partner kínálatából megkeressük Önnek a legkedvezőbb árat.
  • Azonnali árajánlat és azonnali visszaigazolás. **
  • Biztonságos online foglalás és fizetés.

** kérjük vegye figyelembe, hogy néhány partnerünk általában 24 órán belül igazolja vissza a szolgáltatást

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése merülne fel, akkor itt tud kapcsolatba lépni velünk. Vagy használja az élő chat szolgáltatásunkat, hogy azonnali választ kapjon a kérdésére.

A foglalás után a hét minden napján a nap 24 órájában tudja hívni kérdésével a visszaigazoláson szereplő telefonszámot illetve a partnerünk irodáját. A visszaigazoláskor küldött „voucher” mintát ide kattintva tekintheti meg.

Tovább a kapcsolatfelvételhez >
Tovább az élő chathez >
Tovább a "Minta" visszaigazolás megtekintéséhe >

Partnereink

A Cartrawler technológiájának és foglalási rendszerének köszönhetően a legnagyobb nemzetközi és helyi transzfer szolgáltatóktól tudunk árajánlatot adni néhány másodperc alatt. A szolgáltató partnereink többek között a National Express, Terravision, Foxtransfers, miniBud, Talixo és Jayride is. Természetesen a felsorolt szolgáltatók mellett minőségi szolgáltatást nyújtó olyan helyi kölcsönzőkkel is dolgozunk, akik csak egy adott országon belül rendelkeznek irodahálózattal.

A kezdetek

2007-ben még csak Dublin és Dublin Repülőtéri autókölcsönzésre koncentrálva kínáltuk az online autóbérlési lehetőséget az oda érkezőknek. 2008-ban adódott a lehetőség, hogy a magyarországi ügyfeleknek is lehetővé tegyük az autóbérlés közvetítő szolgáltatásunk igénybevételét. Az elmúlt években több ezer új és visszatérő ügyfelünknek segítettük abban, hogy gyorsan és kedvező áron tudjon autót foglalni a nyaralásához vagy az üzleti úthoz. 2018-ban pedig elindítottuk az online transzfer foglalási szolgáltatásunkat is.

Vélemények, Referenciák

Ha szeretne többet tudni arról, hogy mit mondanak azon ügyfeleink, akik már igénybe vették a szolgáltatásunkat, akkor látogassa meg a "Rólunk mondták" oldalunkat.

Köszönjük, hogy a TranszferOnline-t választotta. Biztonságos és élményekben gazdag utazást kívánunk!

Transzfer Online
2nd Floor
13 Upper Baggot Street
Dublin 4 Ireland

0619996727
info[kukac]transzferonline.hu

Cartrawler

Classon House
Dundrum Business Park
Dundrum
Dublin, D14 X9F9
Írország
+353 (0)1 499 9600
info[kukac]cartrawler.com
IE4693898K

Tárhely szolgáltató