Róma

Reptéri Transzfer Lehetőségek Rómában

Előre Foglalt privát transzfer sofőrrel: Háztól házig szolgáltatás, érkezéskor várni fogja a saját sofőrje, az autó csak Önnek és utastársainak áll a rendelkezésére. Prémium kategóriás autó vagy minibusz is választható.

Shuttle busz szolgáltatás: A Terravision menetrend szerinti shuttle busz járataira váltható menetjegy, a busz meghatározott helyen áll meg, kedvező viteldíj cserébe menetrendhez kötött. Az előre megvásárolt menetjegy a megadott idő előtti és utáni 24 órában használható fel.

Transzfer Róma - Reptéri Transzferek Olaszországban

Róma-Fiumicinói repülőtér vagy Leonardo da Vinci nemzetközi repülőtér (FCO) Rómától 25 km-re délnyugatra fekszik. Négy terminál található a reptéren, elnevezésük: T1, T2,T3 és T5.

Róma másik fontos reptere a Ciampino–G. B. Pastine nemzetközi repülőtér (CIA), a városközponttól 12 km-re található. A Ryanair menetrendszerinti budapesti járatai is erre a reptérre érkeznek. A repterekről természetesen Róma belvárosába is biztosított a taxi, privát transzfer, minibusz transzfer és a menetrend szerinti shuttle busz.

Róma repülőtereiről a következő lehetőségek vannak a városba jutáshoz: Terravision Shuttle busz a központi pályaudvarhoz közlekedik, vonat, taxi, privát transzfer, reptéri privát minibusz transzfer.

Egyéb népszerű helyszínek Olaszországban