Nápoly

Nápoly Dél-Olaszország legnagyobb városa és a Campania régió központja. Város, gazdag történelemmel, kultúrával, híres ételeivel és szokásaival. A csodálatos látnivalók között szerepel a Castel dell'Ovo ("Tojásvár"), Castel Nuovo, a Santa Chiara templom (Anjouk temetkezési helye), a San Carlo Színház, a Királyi Palota, a Gesú Nuovo tér. Nápolyból egy órán belül elérhető számos turisztikai látványosság, például a Vezúv, Capri és Ischia sziget, Pompeii és Hercunlaneum romjai a Vezúv lejtőin, valamint Oplontis és Torre del Greco római villái.

Reptéri Transzfer Lehetőségek Rómában

Előre Foglalt privát transzfer sofőrrel: Háztól házig szolgáltatás, érkezéskor várni fogja a saját sofőrje, az autó csak Önnek és utastársainak áll a rendelkezésére. Prémium kategóriás autó vagy minibusz is választható.

Shuttle busz szolgáltatás: Alibus menetrend szerinti shuttle busz járataira váltható menetjegy, a busz meghatározott helyen áll meg, kedvező viteldíj cserébe menetrendhez kötött. A busz a központi vasútállomás és reptér között jár 20-30 percenként. A mentidő kb. 20 perc.

Transzfer Nápoly - Reptéri Transzferek Olaszországban

Nápoly Capodichino nemzetközi repülőtér (NAP) Nápolytól 7 km-re északra fekszik. A reptéren egy terminál található, minden járat ezt használja.

A Ryanair és Wizzair menetrend szerinti budapesti járatai is erre a reptérre érkeznek. A repterekről természetesen Nápoly belvárosába is biztosított a taxi, privát transzfer, minibusz transzfer és a menetrend szerinti shuttle busz.

Nápoly Capodichino repülőtérről a következő lehetőségek vannak a városba jutáshoz: Alibus Shuttle busz a központi pályaudvarhoz közlekedik, taxi, privát transzfer, reptéri privát minibusz transzfer.

Egyéb népszerű helyszínek Olaszországban