Catania

Catania városa Szicília keleti partján fekszik a 3329 méter magas Etna tűzhányó lábánál. A sziget második legnagyobb városa, ami egyben közlekedési, kereskedelemi és oktatási központ is. Sokan csodálatos barokk építészete miatt látogatják. Catania reptere - Catania - Fontanarossai nemzetközi repülőtér - 5 km-re délre található a várostól. A sziget legforgalmasabb légikikötője, ahová a WizzAir menetrendszerinti budapesti járata is érkezik.
A Catania nemzetközi repülőtérről transzferrel, taxival eljuthatunk például a következő szicíliai városokba: Catania, Taormina, Milazzo, Zaragózába (Ortigiába), Giardini Naxosba, Palermóba, Ragusába, Marini di Ragusába és egyéb szicíliai üdülővárosokba is.

Reptéri Transzfer Lehetőségek Catania Repülőtéren

Előre Foglalt privát transzfer sofőrrel: Reptérről a szállásig szolgáltatás, érkezéskor várni fogja a saját sofőrje, az autó csak Önnek és utastársainak áll a rendelkezésére. Prémium kategóriás autó vagy minibusz is választható.

Shuttle busz szolgáltatás: AMT alibus menetrend szerinti shuttle busz járataira váltható menetjegy, a busz meghatározott helyen áll meg, kedvező viteldíj cserébe menetrendhez kötött. 457-es helyi busz járat

Egyéb népszerű helyszínek Olaszországban