Athén

Repülőtéri Transzfer Athén

Az Elefthériosz Venizélosz nemzetközi repülőtér (ATH) Athén reptere, kb. 30 km-re délkeletre fekszik a főváros központjától. Ez Görögország legforgalmasabb repülőtere, az Aegean Airlines és az Olympic Air légitársaságok központja. A repülőtéren két terminál található. Közvetlen járattal Budapestről Athénba az Aegean Airlines és a Ryanair menetrendszerinti járataival utazhatunk el.

A reptérről privát taxi, prémium kategóriás transzfer, prémium kategóriás minibusz üzletei utakhoz vagy egyéni utazáshoz foglalható előre, csoprtos utazáshoz akár 50 fős busz is bérelhető. A privát transzfer esetében a sofőr a járat érkezése után várja az érkezési csarnokban.

Transzfer Athénban - görögországi transzfer foglalás

A következő lehetőségek vannak az Athén belvárosába utazásra a reptérről: a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja természetesen a háztól házig privát transzfer. Ezen kívül elérhető utazási lehetőség még a közvetlen metró kapcsolat (3-as metró), expressz busz járatok a belvárosba, távolsági utazáshoz valamint a kikötőbe. Közvetlen vasúti kapcsolattal is rendelkezik a repülőtér, amivel a központi pályaudvarra lehet eljutni.

Egyéb népszerű helyszínek Görögországban