Paphos

Paphos (Pafos) Ciprus legdélnyugatibb csücskében fekvő város, ami elsősorban Aphrodité kultuszáról és történelmi emlékeiről, híres mozaikjairól ismert. Ahogy Larnaka, Pafosz is két részre osztható. Hegyoldalon fekvő része a város központja, ahol az óváros is fekszik. Míg Kato Pafosz a parton, híres régészeti parkja is itt található valamint a szállodák, étteremek és bárok sokasága. A kato pafoszi tengerparti sétányon megcsodálhatjuk a Földközi-tenger partját és a pafoszi erődöt is.

Pafosz repülőtére, a Pafoszi nemzetközi reptér (PFO) 10km-re található a városközponttól. Budapestről a Ryanair menetrendszerinti járatával juthatunk el a ciprusi Pafoszra.

Repülőtéri transzferrel is eljuthatunk Pafosz központjába és a következő üdülőhelyekre, városokba: Coral Bay, Peyia, Polis, Latchi. Természetesen távolabbra is foglalhatunk online reptéri transzfert pl. Limassol, Protaras, Ayia Napa vagy éppen Larnaka városokba.

Reptéri Transzfer Lehetőségek Paphos Reptéren

Előre Foglalt privát transzfer sofőrrel: Háztól házig szolgáltatás, érkezéskor várni fogja a saját sofőrje, az autó csak Önnek és utastársainak áll a rendelkezésére. Prémium kategóriás autó vagy minibusz is választható.

Shuttle busz szolgáltatás: A Kapnos és Limassol Express menetrend szerinti shuttle busz járataival Limassol, Larnaca, Nicosia és Ayia Napa közvetlenül elérhető, a busz meghatározott helyen áll meg, kedvező viteldíj cserébe menetrendhez kötött.

Egyéb népszerű helyszínek Cipruson