Larnaca

Larnaka Ciprus legősibb városai közé tartozik, már 6000 éve lakott település. Larnaca mint minden ciprusi város két részre osztható; óvárosra, ahol a történelmi nevezetességek találhatóak, míg a hotelek, éttermek, bárok a tengerparton. A legtöbb turista kedvenc helye Larnaka tengerparti sétánya a Larnaca Promenade (görögül: Phinikoudes), ahol kellemes esti sétát tehetünk. A város legnagyobb része gyalog is felfedezhető, mivel nincsenek túl nagy távolságok.

Larnaca központjától 4km-re található a Larnaka nemzetközi repülőtér, ami Ciprus legnagyobb légikikötője. Budapestről a Wizz Air menetrendszerinti járatával juthatunk el Larnakába.

A Larnaka repülőtérről transzferrel eljuthatunk a következő ciprusi városokba Pafosz, Ayia Napa, Paramlimini, Protaras, Limassol, Nikózia, Famagusta és természetesen kisebb üdülőhelyekre is.

Reptéri Transzfer Lehetőségek Larnaca Reptéren

Előre Foglalt privát transzfer sofőrrel: Háztól házig szolgáltatás, érkezéskor várni fogja a saját sofőrje, az autó csak Önnek és utastársainak áll a rendelkezésére. Prémium kategóriás autó vagy minibusz is választható.

Shuttle busz szolgáltatás: A Kapnos és Limassol Express menetrend szerinti shuttle busz járataival Limassol, Nicosia és Ayia Napa közvetlenül elérhető, a busz meghatározott helyen áll meg, kedvező viteldíj cserébe menetrendhez kötött.

Egyéb népszerű helyszínek Cipruson