Brüsszel

Brüsszel az Európai Unió és Belgium fővárosa. Nyelvek és kultúrák keverednek ebben a sokszínű városban. 20 különböző EU-s intézménynek ad otthont. Legfontosabb látnivalói közé tartozik a Grand Place, a Manneken Pis és az Atomium.

Legközelebbi reptere a Brüsszeli repülőtér - Brussel-Zaventem (BRU), ami 12 km-re fekszik Belgium fővárosától. Budapestről a Wizz Air és Ryanair menetrendszerinti járataival juthatunk el Belgium Charleroi repülőterére. Míg a Brussels Airlines menetrendszerinti járatával a Zaventem repülőtérre érkezünk Budapestről, ami 46 km-re található Brüsszeltől. Brüsszel Zaventem és Charleroi repülőterekről reptéri transzferrel eljuthatunk az össze belga városba. A Charleroi nemzetközi reptérről pedig foglalhatunk reptéri taxit és elutazhatunk akár Luxemburgba és a következő belga településekre: Bruges, Gent, Antwerpen és más városokba is.

Reptéri Transzfer Lehetőségek Brüsszelben

Előre Foglalt privát transzfer sofőrrel: Reptértől a szállásig szolgáltatás, érkezéskor várni fogja a saját sofőrje, az autó csak Önnek és utastársainak áll a rendelkezésére. Prémium kategóriás autó vagy minibusz is választható.

Shuttle busz szolgáltatás: Charleroi Express menetrend szerinti shuttle busz járataira váltható menetjegy, a busz meghatározott helyen áll meg, kedvező viteldíj cserébe menetrendhez kötött.