Személyes adatok védelme

Gépelje be kérdését és könnyen lehet hogy azonnali választ kap kiterjedt tudásbázisunkból.

Vagy csak kattintson egy kérdésre a válasz felfedéséhez.

Az TranszferOnline.hu kiemelt figyelmet fordít az Ön személyes adatainak védelmére.

Adatvédelem foglaláskor

A foglalás során Önnek csak a foglalás visszaigazolásához szükséges személyes adatokat kell megadnia. Az adatok csak a foglalással kapcsolatosan kerülnek felhasználásra. Az Ön bankkártyájának védelméről, SSL biztonsági rendszer gondoskodik. Az adatok arra jogosulatlanok számára nem érhetők el.

Biztonságos adatátvitel az autoberlesonline.hu oldalon

Adatvédelem feliratkozáskor

Önnek lehetősége van feliratkozni az ingyenes hírlevél szolgáltatásunkra, ahol látogatóink számára hasznos információkat küldünk e-mailben vagy postai úton. Ön ezt a szolgáltatást bármikor lemondhatja. Mi sem szeretjük a spameket, e-mail címét nem adjuk ki senkinek.

Adatvédelem feliratkozáskor

Önnek lehetősége van feliratkozni az ingyenes hírlevél szolgáltatásunkra, ahol látogatóink számára hasznos információkat küldünk e-mailben vagy postai úton. Ön ezt a szolgáltatást bármikor lemondhatja. Mi sem szeretjük a spameket, e-mail címét nem adjuk ki senkinek. A hozzájárulásával az emailcímét és a nevét tároljuk.

Adatvédelem foglaláskor

A foglalás során Önnek csak a foglalás visszaigazolásához szükséges személyes adatokat kell megadnia. Az adatok csak a foglalással kapcsolatosan kerülnek felhasználásra. Az Ön bankkártyájának védelméről, SSL biztonsági rendszer gondoskodik. Az adatok arra jogosulatlanok számára nem érhetők el.

Biztonságos adatátvitel az autoberlesonline.hu oldalon

Bevezetés

Ezt az online foglalási rendszert a CarTrawler technológiája támogatja, amely az Ön számára lehetővé teszi a harmadik fél által vagy a földi közlekedési szolgáltató („Közlekedési szolgáltatók”) által történő autókölcsönzést vagy földi közlekedést (beleértve, de nem kizárólagosan a taxikat, a transzferszolgáltatásokat és a sofőr vezette járműkölcsönzést, a privát transzfereket, a business osztályú és első osztályú transzfereket, a busz- és minibusz-transzfereket, a vasúti transzfereket, a mozgássérültek szállítását és a limuzinszolgáltatásokat) („Szállítás”).

Kérjük, figyelmesen olvassa el a CarTrawler online foglalási rendszer felhasználási feltételeit („Foglalási feltételek”), mivel ezek a foglalási rendszer egész tartalmára vonatkoznak. A foglalási rendszer bármely részének használatával Ön elfogadja a Foglalási feltételeket (függetlenül attól, hogy regisztrált-e nálunk vagy foglalt-e szállítást), és egyetért a következőkkel: (i) a foglalási rendszert a Foglalási feltételekkel összhangban használja, valamint (ii) a Foglalási feltételek jogi erejű megállapodást alkotnak Ön és a CarTrawler között. Ha Ön nem fogadja el és/vagy nem ért egyet azzal, hogy ezek a Foglalási feltételek Önre nézve kötelezőek, akkor ne használja a foglalási rendszert, és/vagy azonnal szüntesse be annak használatát.

A foglalási rendszer használatával Ön elfogadja, hogy az összes információ – beleértve, de nem kizárólagosan a foglalási rendszeren közzétett szállításra, közlekedési szolgáltatókra, utazásra és nyaralásra vonatkozó információt – tartalmazhat pontatlanságokat és/vagy tipográfiai hibákat, és a CarTrawler nem tehető felelőssé az ilyen pontatlanságokért és hibákért.

A CarTrawler saját belátása szerint bármikor, ezen közzététel frissítésével módosíthatja ezeket a Foglalási feltételeket. Ezen Foglalási feltételek egyes rendelkezései helyébe erre kifejezetten kijelölt jogi közlemények vagy feltételek léphetnek, amelyek azon a honlapon találhatók, amelyen keresztül Ön elérte a foglalási rendszert.

Ezen Foglalási feltételek mindazokra a foglalásokra is vonatkoznak, amelyek a CarTrawler Ügyfélkiválósági központon (Customer Centre of Excellence, „CCE”) keresztül történtek, amelyek e-mailben kerülnek elküldésre Önnek azzal kapcsolatban, hogy hol végezze el a foglalást telefonon és a CCE-n keresztül.

Kezelt Adatok

A foglaláshoz vagy email árajánlathoz személyes információkra van szükség úgymint név, emailcím, életkor, lakhely, telefonszám és fizetési adatok. Ezeken felül további információkat is gyűjtünk a jobb felhasználói élmény érdekében a weboldalra érkezett látogatóról pl. milyen eszközéről használja a weboldalt, milyen böngészőt használ, IP cím.

Előfordulhat, hogy Ön más nevében végzi el a foglalást -pl. családtag vagy egy kolléga részére- ebben az esetben kérjük, hogy erről tudjanak az érintettek és tájékoztassa őket, hogy az adatait kezeljük.

Amely személyes információkat használunk azok olyan személyes adatok, amit Ön adott meg részünkre.

Árajánlat - emailcím és/vagy telefonszám valamint név amit felhasználunk az Ön által kért ajánlat elküldésére

Foglalási adatok - ha foglalást ad le, akkor az ehhez szükséges személyes adatokat kérjük el Öntől: név, email, lakcím, telefonszám, életkor, fizetési adatok

Ügyfélszolgálat - ha bármilyen kérdése van, akkor az ügyfélszolgálathoz fordulhat kérdésével, a foglalás előtt a következő adatokra lesz szükség, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel a választ illetően: név, emailcím és telefonszám. Egyéb észrevételek vagy panasz esetén további adatokra lehet szükség, erről egyénileg tájékoztatjuk

Kiegészítő biztosítás - amennyiben a foglaláskor biztosítást vásárol a biztosítási partnerünknél, akkor a következő adatokra lesz szükség ahhoz, hogy egyszerűsítsük és segítsük a biztosítás megkötését: név, email, lakcím, telefonszám, életkor, fizetési adatok, IP cím, foglalási szám

Helymeghatározás - ha mobil eszközt használ és engedélyezett a helymeghatározás az eszközön, akkor az adatokat felhasználjuk ahhoz, hogy az Ön közelében található elérhető szolgáltatásokat tudjunk ezalapján keresni Önnek. IP címet az ország meghatározására használjuk fel, hogy a megfelelő országban jelenjenek meg a szolgáltatók elérhető ajánlatai

Felmérések - önkéntest felmérés kitöltése esetén minimális információt gyűjtünk, úgymint email és név. A részvétel önkéntes

Ügyfél értékelések - a foglalással kapcsolatos visszajelzését az ehhez kapcsolodó elérhetőségén elkérhetjük egy rövid kérdőív kitöltésével. Ezzel törekszünk arra, hogy minél jobb szolgáltatást tudjanak nyújtani a partnereink és mi is.